Mobil Tuvalet Çözüm Oluyor
Background

Mobil Tuvalet Çözüm Oluyor


entry image

Mobil Tuvalet Çözüm Oluyor

Mobil tuvalet seçenekleri, sabit tuvalete kıyasla taşıma kolaylığı gibi iyi avantajlara sahiptir. Mobil tuvalet kabinleri, kötü tuvalet yapıları, dış mekân işlevleri, bahçe partileri vb. gibi durumlarda pratik çözümler için çok gereklidir. Örneğin inşaat işçilerini rahatlatmak ve verimliliği artırmak için bu geçici seyyar tuvalet kabinleri şantiye çalışmalarında kullanılmaktadır. Diğer yerler için, bu mobil tuvalet kabinleri, kalabalık yerlerde zor durumdan kaçınmaya yardımcı olur.

Mobil Tuvalet Nerelerde Kullanılır?

Mobil tuvalet, plaj partileri, toplantılar ve açık hava düğünleri gibi birçok amaç için kullanıldığından kalıcı tuvaletlere göre sayısız avantaja sahiptir. Herhangi bir etkinlik için yüksek kaliteli mobil tuvalet satın almak ya da mobil tuvalet kiralamak için Türkiye’deki en iyi mobil tuvalet kabini üretici ile çalışmak önemlidir.

Genellikle otel, bahçe, normal mekanlar gibi kapalı mekanlar için parti salonlarında zaten tuvalet yer alır ancak bazı nedenlerden dolayı geçici mobil tuvalet seçeneklerine ihtiyaç duyulur. Dış mekanda, gerekli sanitasyon kurulumlarını elde etmek için profesyonel mobil tuvalet kabini hizmeti edinmek şarttır.

Bir inşaat alanı, düğün partisi, yıldönümü programı, doğum günü partisi gibi kalabalık etkinlikler için insanların tuvaleti kullanmak için kuyrukta beklemesi gerekir, bu ziyaretçileriniz için utanç verici bir durum yaratır, bu nedenle alafranga ya da alaturka mobil tuvalet seçeneklerinden istifade etmek çok önemlidir. İstenmeyen durumlardan kaçınmak adına kiralık mobil tuvalet satın almak için Mestem ile iletişime geçebilirsiniz.

Mobil Tuvalet Fiyatları

İzmir, Ankara, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde İnsanlar genellikle mobil tuvaleti konut, endüstriyel ve ticari amaçlı kiralamak için mobil tuvalet fiyat araştırması yapıyor. Fiyatlar kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir.

Mobil tuvalet fiyatları kullanım alanlarına göre özelleştirilebileceği için toplam maliyet bakımından farklılıklar söz konusu olur. Örneğin ofislerdeki revizyonlar için tercih edilebilr. Düğün, doğum günü partileri, açık hava kutlamaları için kullanılabilir.  Endüstriyel amaçlar için örneğin bina inşaatı, alışveriş merkezi, yol ve şantiye yenileme vb. tüm bu yerler için çok önemli amaçlarla kullanılabilir. Mobil tuvalet fiyatları buradaki diğer maliyetlere göre değişkenlik gösterecektir.

Mobil Tuvalet Kiralama

İster yüksek katılımlı bir müzik festivali, ister yerel bir topluluk fuarı ya da yapım aşamasında olan bir projeniz olsun, isterseniz belediye hizmeti için kuruyor olun, kesinlikle ihtiyacınız olacak olan şeylerin başında mobil tuvaletler gelir.

Bu nedenle, açık hava etkinlikleri için etkinlik koordinatörü veya bir şantiyede inşaat ustası veya tesis yöneticisi iseniz, mobil tuvalet kiralama muhtemelen yapılacaklar listenizde bir önceliktir. Tekil mobil tuvaletlerden tüm tuvalet bloklarına kadar, verilmesi gereken çeşitli kararlar vardır. Ve mobil tuvalet kiralama yaparken ne tür şeyleri göz önünde bulundurmanız gerektiği hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir.

Mestem hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Mobil Tuvalet Nereye Konulmalı?

Çoğu mobil tuvalet kabini, yalnızca dış mekânda kullanım için tasarlanmıştır, büyük yaz etkinlikleri veya şantiyeler için işlevseldirler. Bunları nereye yerleştireceğinize karar verirken, düz bir arazi alanı gerekir ve eğimli parçalardan kaçınmak icap eder. Sağlık ve güvenlik açısından, bunları potansiyel olarak tehlikeli alanlardan, örneğin bir müzik etkinliğinde sahne arkası kablolar veya çalışmakta olan ağır hizmet tipi inşaat makinelerinden uzağa yerleştirmek gerekir.

Etkinliğiniz çok sayıda misafir veya işçiyle oldukça büyükse, kiraladığınız mobil tuvaletleri ayırmayı düşünmeniz gerekir. Tuvaletleriniz belirli bir yerdeyse, bu, misafir keyfi veya işçi verimliliği açısından etkisiz olabilir. Bunun yerine, onları parçalamayı ve sitenin etrafındaki kümelere yerleştirmeyi denemeniz gerekir.

Mobil Tuvalet Yorumları

Yer değiştirilebilirlik, esneklik ve kişiselleştirme gibi özellikler nedeniyle insanlar portatif seyyar mobil tuvalet kabinleri tercih ediyor. Mobil tuvaletler aynı zamanda hijyen ve rahatlık sağlar. Bazı durumlarda evdeki kalıcı tuvaletlerin konforunu sunamaz, ancak gömme tuvaletlerin işlevlerinin yerini alabilir.

Geçici sıhhi mobil tuvalet kabinleri, taşınabilirliği çok basit hale getiren kompakt tasarımları ile hayatı kolaylaştırır ve hafif olması, kolay hareket edebilmesi, bir yerden başka bir yere taşınması ile pratiklik sağlar. Mobil tuvalet kabinleri, müşterilerin gereksinimlerine göre yeniden yapılandırılabilir ve sonradan bazı düzenlemeler yapılabilir ancak kalıcı tuvaletlerde böyle değişiklikler çok daha zordur.

Değinilmesi gereken bir diğer konu şudur. İnsan dışkısı genellikle, uygun şekilde elimine edilmezse yakındaki su kaynaklarını kirletebilecek zararlı mikroorganizmalar taşır. Bu patojenlerin çoğu soğuk suda gelişir ve hastalığı kolayca yayabilir.

Mobil tuvaletler, ister merkezi bir yerde olsun, isterse bir dış mekanda stratejik olarak dağılmış olsun, insan atıklarının uygun şekilde bertaraf edilmesi esastır. (Bkz. Mestem Atık Yönetimi) Teknolojideki ilerlemeler, sifonlu ve hatta yerleşik bir lavaboya sahip tuvalet sistemlerinin yaratılmasına yol açmıştır. Bu tür mobil tuvalet seçenekleri, yerel çevreyi olumsuz yönde etkileyebilecek hastalık olasılığını daha da azaltır.

Mobil tuvaletlerin bir diğer faydası da doğayadır. Ağaçlara, çalılara ve çimenlere idrar yapanların olduğu bir yoldan geçenlerin düzenli akışı, sonunda buradaki bitki yaşamını aşırı tuzlar ve diğer zararlı bileşiklerle zehirleyebilir. Mobil tuvaletler bunu önlemekle beraber, yakınlardaki peyzajı tahrip etmeyecek ve ayrıca yenen sebze tohumlarının vücuttan geçmesi ve toprağa bırakılması gibi bitkilerin amaçlanmayan yerlerde kök salmasını da önleyecektir. Özellikle sinekler, insan atıklarının olduğu yerlere yönelikler. Ayrıca, kullanıcının vücudundan geçen iç parazitlerin fiziksel temas yoluyla hem insanlara hem de evcil hayvanlara bulaşması, verimli topraklara sirayet etmesi gibi beklenmedik bir risk de vardır. Çevre dostu mobil tuvalet seçenekleri bunlara engel olur.

Sevdikleriniz ile paylaşın