Temiz Çevre İçin Seyyar Tuvalet
Background

Temiz Çevre İçin Seyyar Tuvalet


entry image

Temiz Çevre İçin Seyyar Tuvalet

Seyyar tuvalet; insanların sık vakit geçirdiği açık alanlarda, fuarlarda, mesire yerlerinde kullanılan ve farklı tiplerde üretilen bir donanımdır. Farklı malzemeler kullanılarak tekli ya da çoklu olarak üretilen seyyar tuvaletler, dış mekânların temiz kalmasında ve herkesin ihtiyacını hijyenik bir şekilde gidermesinde önemli bir yere sahiptir.

Seyyar tuvalet kabini, imaj yönetimi açısından da son derece önemlidir. Bir ilçede ya da şehirde düzenlenen bir etkinlik sırasında insanların tuvalete kolayca ulaşamaması, turistlerin ve diğer katılımcıların gözünde olumsuz bir imaj oluşmasına neden olur. Bu da tekrar aynı etkinliğe katılım ve şehri tekrar ziyaret konusunda insanların tereddüt yaşamasına yol açar. Seyyar tuvaletleri herkes için ulaşılabilir hale getirerek bu tür problemlerin önüne geçebilirsiniz.

Seyyar Tuvalet Özellikleri

Normal bir tuvalet ile aynı özellikleri taşıyan ve pratik bir şekilde kurulan seyyar ürünler, düz bir zemine sahip tüm alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bireysel temizliğin kolayca gerçekleştirilmesi için gerekli olan tüm malzemeler, seyyar WC içerisinde yer alır. Bunun yanı sıra klozet kapağı örtüsü ve peçete koymak için uygun yapıda olan dispenserler de kabin içerisinde bulunur.

Seyyar Tuvalete İlişkin Teknik Detaylar

Seyyar WC kabini, tasarımsal detaylarıyla da oldukça avantajlıdır. Kullanıldığı alanların dokusuna uygun renklerde olan kabinler; 229 cm yüksekliğe, 110 cm genişliğe ve 120 cm derinliğe sahiptir. Ağırlığı da 80 kg olan tuvaletler, darbelere karşı dayanıklı yapıdadır. Zemin şartları uygun olduğu müddetçe devrilme gibi sorunlar meydana gelmez. 220 lt atık ve 55 lt temiz su kapasitesine sahip ürünler, uzun süre kesintisiz şekilde kullanılabilir. Seyyar tuvaletlerin dezenfeksiyonu ve temizliği, Mestem Atık Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilerek, hijyenin her zaman korunması sağlanır.

Sevdikleriniz ile paylaşın