Mobil Tuvalet Koku Giderme
Background

Mobil Tuvalet Koku Giderme


entry image

Mobil Tuvalet Koku Giderme

Mobil tuvaletler, açık hava konserleri ve fuarlar için oldukça kullanışlı ve ideal olsa da, insanlar bazen bunlardan kaçınmaya çalışırlar. Bunun sebebi genellikle mobil tuvaletlerin iyi kokmamasıdır. Bakımsız bir yerde mobil tuvaletlerin birine girdiyseniz ne kadar kötü olabileceğini bilirsiniz. Ancak birkaç basit yöntemle mobil tuvaletlerin son derece temiz kokmasını sağlamak mümkündür.

Mestem Mobil Tuvalet Kiralama Tercih Etmek

Birçok mobil tuvalet kiralama şirketi, bakım sırasında gevşeklik gösterebilir. Bu tür bakımsızlığın olduğu yerler, en kötü kokan mobil tuvaletlerdir, çünkü temizlik standartlarına uymak konusunda gerçek bir özen gösterilmez. Doğru firmayı seçerseniz, sadece depoları boşaltmaktan fazlasını elde edebilirsiniz. Mestem, size temiz kokulu bir mobil tuvalet hizmeti sunar.

Mobil Tuvaletlerde Kapıları Açık Tutmak

Kapıları açık bırakmanız önemlidir. Tuvaletleri kullanılmadığında kapatmak ve fazla kokuları bu şekilde önlemek en iyisi gibi görünebilir, ancak aslında temiz havayı içeriye salmak çok daha iyidir. Kapıları açın ve hava akışının bazı kokuları temizlemesine izin verin. Bu aynı zamanda sıcak günlerde iç mekânın biraz soğumasına da yardımcı olur. Isı, bakterileri daha hızlı çoğaltabilir ve bu da kokuyu da etkiler.

Koku Gidericiler Kullanmak

Koku kontrolü söz konusu olduğunda birçok seçenek vardır ve bunların çoğu septik tank güvenlidir. Daha sonra dışarı pompalanması gerekeceğinden, mobil wc tuvaleti ne koyduğunuza dikkat etmek önemlidir. Bununla birlikte, doğal maddeler içeren koku gidericiler iyi olmalıdır ve portatif bir tuvaletle ilişkili kokuların çoğunun giderilmesine yardımcı olabilirler.

Sık Sık Dezenfekte Etmek

Mobil wc şirketi bazı bölgelerde haftada bir gelip temizleyip dezenfekte edebilir, ancak her kullanım gününden sonra tuvaleti hızlıca silmek iyi bir fikirdir. Bu, dezenfektan mendillerle yapılabilir ve insanların sürekli aynı şeylere dokunmasıyla oluşan mikropları yok etmenin iyi bir yoludur. Kapı kollarını, tuvalet kağıdı tutucularını ve el dezenfektanı veya sabunlukları sildiğinizden emin olmanız temizlik için önemlidir. Tabii ki, klozet kapağının da temizlenmesi gerekecek ve sıçramaları veya dökülmeleri önlemek için zemini de silmelisiniz.

Oda Parfümü Kullanımı

Mümkünse doğal bir koku hedefleyin, çünkü kimyasal kokulu spreyler wc tuvaletteki kokularla birleştiğinde oldukça mide bulandırıcı olabilir. Doğal bir lavanta veya gül kokusu, kokuları daha iyi maskelemeye ve tuvalete daha hoş bir atmosfer kazandırmaya yardımcı olabilir.

Sevdikleriniz ile paylaşın